[./startpagina.html]
[./topcoaching.html]
[./particulier.html]
[./zakelijk.html]
[./producten.html]
[./contact.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Home      TOPcoaching      Particulier      Zakelijk      Producten      Contact
Leiderschapscoaching

Leiding geven gebeurt vaak op een persoonlijke en individuele wijze. Het is een dynamisch proces en afhankelijk van vele factoren zoals: motivatie, werksfeer, gestelde doelen, concurrentie, enz. Ook is het afhankelijk van de tijd. Nu wordt er anders leiding gegeven dan een aantal jaren geleden. TOPcoaching Limburg begeleidt u in het proces om structureel en effectief aan uw leiderschap te werken.

Bedrijfscoaching

Dit is voor elk bedrijf dat begeleid wilt worden om te leren omgaan met veranderingen. Zo verandert de concurrentie, de markt en het personeel. Door coaching ontstaat een stevig fundament waarop veranderingen verantwoord opgebouwd kunnen worden.

Management coaching & business coaching

Deze twee lijken op elkaar. Bij management coaching ligt de nadruk op het managen en leiding geven aan de werknemers. De meest essentiële eigenschap van een competente manager is het effectief leiding geven. Met business coaching bereikt u sneller, makkelijker en beter uw doel. Door u hierin te begeleiden verhoogt u de productiviteit van uw werknemers.

Executive coaching

Deze vorm van coaching is vergelijkbaar met de vorige. Executive coaching richt zich op topmanagers, bestuurders of ondernemers. U krijgt eerlijke en objectieve feedback om te weten of u op de goede weg zit. Dit kan een onafhankelijke coach beter doen, dan iemand naast u op de werkvloer. TOPcoaching versterkt uw zakelijk en persoonlijk leiderschap.

Coaching in functioneel management

Om uw bedrijfsdoelstelling te halen bent u afhankelijk van uw werknemers. Zaken als een hoog ziekteverzuim, slechte communicatie, verkeerde prioriteiten, niet gehaalde targets, geen adequate leiding belemmeren de organisatie. Uw werknemers moeten zo goed mogelijk renderen. Dit wil TOPcoaching Limburg bereiken door coaching waarin door bewustwording meer inzicht geschapen wordt en kennis en vaardigheden vergroot worden.

Communicatiecoaching

De communicatie binnen een bedrijf is enorm belangrijk. Door coaching ontwikkelt u uw communicatieve vaardigheden of u stuurt ze bij. U leert uw ideeën en standpunten op de werkvloer duidelijk te maken. U krijgt inzicht in uw eigen communicatiepatronen en ervaart hoe u hieraan sturing kunt geven. U wordt bewust van uw eigen lichaamstaal en uitstraling en professionaliseert deze. U zult versteld staan van de effecten van een open communicatie op de werkvloer.

Stresscoaching

Wanneer het stressniveau in uw team binnen acceptabele normen blijft dan is er een optimale werksfeer waarin de werknemers kunnen floreren en het beste uit zichzelf kunnen halen. Door het vergroten van de daadkracht verbetert de effectiviteit van de organisatie en het persoonlijk functioneren van uw medewerkers.

Reïntegratiecoaching

Reïntegratiecoaching richt zich op de begeleiding van de medewerkers terug naar de werkvloer door te kijken naar belemmeringen en de talenten van de werknemer te ontwikkelen.
 Zakelijk
Article 1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diem nonummy nibh euismod tincidunt ut lacreet dolore magna aliguam erat volutpat.
Article 1
Article 1
Article 1
topcoaching-limburg.nl
Het kleinste gebaar is meer waard dan de beste bedoeling!