[./startpagina.html]
[./topcoaching.html]
[./particulier.html]
[./zakelijk.html]
[./producten.html]
[./contact.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Home      TOPcoaching      Particulier      Zakelijk      Producten      Contact
     Hein Vriesema
Mijn naam is Hein Vriesema. Ik ben geboren op 25 januari 1972 in Veldhoven. Na een korte periode ben ik verhuisd naar Heerlen. Vanaf mijn vierde woon ik nu in Sittard.

Na de Havo heb ik de Pabo met goed gevolg afgerond. Meteen kreeg ik een baan op mijn stageschool aangeboden. Daar heb ik les gegeven in de groepen 4 t/m 8. Ik ben betrokken geweest in zeer diverse werkgroepen, alsmede de organisatie van de communie, kamp en musical. Tevens ben ik werkzaam als techniekcoördinator.

Na dertien jaar wilde ik voor mezelf een nieuwe stap zetten. Ik ben me verder gaan ontwikkelen en heb 2 opleidingen in coaching afgerond waarbij ik gebruik maak van NLP-technieken. Ik beleef er veel plezier aan en ik krijg positieve feedback van klanten. Enkele typeringen:
" vriendelijk, rustig, bekwaam, to the point. Op zijn tijd ook confronterend, maar altijd met zorg en respect."

Iedereen heeft een missie. Die heb ik bij mezelf ontdekt. Coaching past bij mij en is hetgeen waarop ik me wil gaan toeleggen. Ik ben ervan overtuigd dat coaching er voor iedereen is. Iedereen heeft momenten in zijn/haar leven dat je ergens tegenaan loopt. Normaal kom je er zelf uit, maar nu lukt dat even niet. Dan heb je iemand nodig die je begeleidt en je figuurlijk bij de hand neemt om tot persoonlijke groei te komen.

Ook in het bedrijfsleven kan een coach van grote betekenis zijn. Bedenk maar eens een bedrijf waar de targets niet gehaald worden, waar de werksfeer negatief is of dat je tegen je rol als leidinggevende aanloopt. Dan is een coach de juiste persoon die je hier mee helpt sturing aan te geven en je te begeleiden naar een optimale organisatie met oog voor resultaat.

De naam TOPcoaching is ontstaan uit een persoonlijke ervaring. Stel je maar eens een loodzware bergwandeling voor, waarbij je de hele dag met bepakking een berg op moet lopen. Fysiek en mentaal ben ik mezelf toen meerdere malen tegen gekomen. Door te eten en drinken werd mijn rugzak steeds lichter en kreeg ik opnieuw energie om door te zetten en te volharden. Uiteindelijk heb ik de top behaald en mijn missie volbracht. In je leven kom je ook momenten tegen waarop je het zwaar hebt. Een coach geeft je dan die energie en kracht om de TOP te bereiken.
TO
TOPcoaching Limburg
Sweelinckstraat 3
6137 PM  Sittard
06 - 137 95 999
KvK:     14128232 
BTW:    NL 159206868B01
     Bedrijfsgegevens

TOPcoaching
 
topcoaching-limburg.nl
TOP for you!

hein