[./startpagina.html]
[./topcoaching.html]
[./particulier.html]
[./zakelijk.html]
[./producten.html]
[./contact.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Home      TOPcoaching      Particulier      Zakelijk      Producten      Contact

Particulier
Personal coaching

- Meer zelfvertrouwen
- Omgaan met boosheid en negatieve gevoelens
- Beter funtioneren
- Vaardigheden vergroten
- Balans krijgen in je leven

Coaching binnen het onderwijs

Een startende leerkracht wordt meteen in het diepe gegooid en heeft grote verantwoordelijkheden. Een coach ondersteunt je bij deze moeilijke start. Maar denk hierbij ook aan moeilijke klassen, een lastige leerling of problemen met collega's en/of directie.

Verder kunt u zich als doel stellen:
- Professionaliseren in docentrol.
- Reflectie op eigen handelingsrepertoire.
- Inzicht krijgen in rollen en positie die je als docent inneemt.
            
Carrière coaching / Loopbaanbegeleiding

Als u toe bent aan een nieuwe stap binnen uw carrière of als u een nieuwe functie binnen of buiten uw organisatie ambieert dan begeleiden wij u om inzicht te krijgen in uw talenten, kwaliteiten en loopbaanwensen.

Competentieontwikkelingsgericht coachen

U krijgt handvatten om gericht te werken aan uw competenties op persoonlijk en organisatieniveau.
 
Coaching in begeleidingstrajecten

Een begeleidingstraject heb je op verschillende gebieden. Dit is afhankelijk van de wens van de klant. Het bestaat uit verschillende fasen. Kennismaking, oriëntatie, verdieping, aan de slag gaan, eindevaluatie.

Burn out (preventie) en stresscoaching

Klachten als een burn-out, depressie en spanning worden serieus door TOPcoaching benaderd. Fysieke- en mentale processen beïnvloeden/versterken elkaar. Het is een samenhangend geheel. Door lichaam en geest een eenheid te laten worden ontstaat balans. Die dient als basis voor het vervolg van het proces.

Fobieën / angsten

Als u af wilt van uw hoogtevrees, claustrofobie, pleinvrees en andere angsten.

Allergieën

In je leven beleef je ervaringen die positief en negatief kunnen zijn. Je lichaam reageert op een heftige negatieve ervaring met een emotie. Hieruit kan een allergie ontstaan. Via coaching ga je deze ervaring anders opslaan in je systeem waardoor de allergie in 90% van de gevallen verdwijnt.

Opvoedingsproblemen

Voor mensen die problemen ondervinden bij de opvoeding van hun kind. U kunt een effectievere manier ontwikkelen door te reflecteren op uw opvoedingsstijl. Door een planmatige aanpak krijgt u hier meer vat op. De problemen kunnen variëren van agressie tot zindelijkheidsproblemen of kinderen met een computerverslaving.

Stoppen met roken

Juist door de persoonlijke en individuele coaching vergroot u de kans om te stoppen met roken aanzienlijk. Het slaagt met een goede dosis motivatie en doorzettingsvermogen. En dat is wat TOPcoaching u biedt.


Eetstoornissen


Een onweerstaanbare neiging naar eten en snoepen zorgt bij veel mensen voor situaties in het leven die leiden tot kleine en soms ook grote ongemakken. Vrij kunnen zijn in je omgang met eten geeft genot, gezelligheid maar ook rust.

Verwerking dierbaren

Verlies hoort bij het leven. Toch is het zwaar en moeilijk. Onverwerkt verlies blijft in ons onderbewuste opgeslagen en kan leiden tot lichamelijke en fysieke klachten. Laat het verlies toe, sta stil bij het verdriet en neem de tijd om het met hulp te verwerken. 

Mental coaching (coaching in de TOPsport)

Heeft u zich als topsporter doelen gesteld en deze ondanks uw ambities niet kunnen realiseren dan is TOPcoaching net iets voor u. Trainingen ontwikkelen en uitvoeren hoort bij u en de trainer. Als coach kom ik in actie als alle arbeid niet tot het gewenste resultaat leidt. Met mijn sportieve achtergrond en doortastende begeleiding gaan we op zoek naar net dat beetje extra waarmee de top wel gehaald kan worden.

Andere belemmeringen

Hierboven zie je een aantal voorbeelden waarbij coaching een rol zou kunnen spelen richting een bevredigende uitkomst. Dit is natuurlijk een kleine opsomming van wat allemaal mogelijk is. Wanneer u een coach zoekt, maar er is een andere belemmering waar u tegenaan loopt, neem dan vrijblijvend contact op met TOPcoaching. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Dan wordt bekeken of TOPcoaching iets voor u kan betekenen.
TOPcoaching is een bedrijf dat tegemoet komt aan haast alle coachvragen. Iedereen heeft wel eens vragen, problemen of ervaart belemmeringen. Coaching is gericht op persoonlijke groei, competentieontwikkeling en het behalen van zelf gestelde doelen. Dit is een proces van vragen stellen, feedback geven en ingeslepen patronen in laten zien en doorbreken. Coaching kun je zien als een begeleidingstraject waarin de klant door de coach ondersteund wordt. Ik heb als coach geen oplossingen of antwoorden, maar ik help te zoeken naar interne hulpbronnen die iedereen in zich heeft.
topcoaching-limburg.nl
Vriendelijke woorden kunnen kort zijn, maar hun echo duurt eindeloos voort!